Inapoi sus
La Vue des Alpes | panoramio.com
Regiunea de ski Jura din Elvetia
esti aici : Ski in Elvetia // Jura

Regiunea de ski Jura din Elvetia

 

Considerata Mecca pentru traditia realizarii ceasurilor elvetiene, regiunea Jura se intinde de la Geneva la Basel si te intampina sub o singura identitate: Vallee de Joux si Jura vaudois, Pays de Neuchâtel, Bienne-Seeland, Jura bernois si Jura.

Delectati-va si descoperiti secretele si peisajele extraordinare ale masivului Jura. Daca doriti puteti explora traditiile, atractiile turistice, specialitatile culinare si evenimentele din zona, savurand fiecare clipa.

Invatati traditiile din Valea Ceasului, mergeti in timp pe ruta fabricarii ceasurilor vizitand muzeele sale. Descoperiti frumusetea naturala a locurilor si atractiilor turistice ce apartin mostenirii locale.

Atat vara, cat si iarna, bucurati-va de momentele de relaxare oferite de regiunea Jura prin centrele sale termale si evadati din rutina. Llacuri, munti si vai ce va pot oferi o multime de posibilitati: drumetii, echitatie, ciclism, mountain biking, ski fond, drumetii prin zapada, canoe, parapantism, scufundari, golf, catarat si multe posibilitati pentru a-ti incarca bateriile in mijlocul celui mai frumos peisaj din regiune. Ca o recompensa pentru eforturile tale, incearca specialitatile regiunii Jura in jurul unei mese, intr-un beci cu vin, langa un lac, la o stana sau la o cabana de pe munte.

Aici te astepta produse locale foarte gustoase: branza Tête-de-Moine, Vacherin Mont-D'Or, Damassine, Absinthe & Valea Ceasului, si esti inviatat sa si sarbatoresti. Pe timpul verii, strazile micute din oras prind viata cu ocazia festivalurilor, Marché-Concours si festivalul vinului Neuchâtel. Experimentati clipele magice de la festivitatile din St-Martin si Carnavalul Jura.


Vezi harta cu statiunile de ski din regiunea Jura in format mai mare.

 

Impreuna calatorim mai mult

 
 


 

Statiuni din regiunea de ski Jura

 
 

Ne gasesti si pe