Inapoi sus
Statiunea de ski Belalp-Blatten din Elvetia
esti aici : Ski in Elvetia // Valais // Belalp-Blatten

Statiunea de ski Belalp-Blatten din Elvetia

 

Aceasta zona de ski situata deasupra de Naters si Blatten cu un total de 60 de kilometri de partii bine intretinute, nu este chiar cea mai mare zona de ski din cantonul elvetian Valais. Statiunea Belalp-Blatten este renumita pentru Ghetarul Great Aletsch, cel mai lung din Alpi. Cea mai rapida ruta este pe Autostrada Du Rhône (A9) prin Brig venind inspre Naters. Cand ajugi la Naters, urmaresti semnele care te vor duce la Blatten-Belalp. Aici poti plati parcarea direct la baza terminalului. Daca vrei sa salvezi niste bani, la 1.5 kilometri de baza exista o parcare fara plata.

Statiunile de ski din Valais ofera zone insorite, securitate pe partii si o zona spatioasa de 60 de kilometri de partii cu grade diferite de dificultate. Statiunea de ski Belalp-Blatten se desfasoara de la 1322 de metri si pana la 3100 de metri altitudine.

Tunelul de ski lung de 160 de metri din Hohstock ofera un loc de vis pentru iubitorii de zapada, pentru snowboarderi si free rideri. Distractia este garantata si pentru copii in Play Country sau pe partia de sanius lunga de 7 kilometri, ce incepe la statia de telecabina de pe munte si ajunge in Blatten. Poti, de asemenea, sa inchiriezi sanii de la Belalp Bahnen.

Partiile de ski din statiunea Belalp-Blatten

O statiune moderna cu un mix de elemente istorice, acest loc este cunoscut pentru peisajul glaciar din zona de ski. Statiunea de ski elvetiana Belalp-Blatten-Naters are acces direct la 60 kilometri de partie pentru ski alpin, cu 24 de piste individuale, conectate la 10 ski-lifturi. Cu piste la peste 2500 m, skiul si snowboardingul este asigurat pe tot parcursul sezonului.

Belalp-Blatten-Naters este capabil sa mareasca stratul de zapada pe 6 kilometri de partie, cu ajutorul a sapte tunuri de zapada. Cele 10 Ski Lifturi din Belalp-Blatten-Naters pot sa transporte 12400 de schiori / snowboarderi pe ora.

La o distanta de doua ore de mers cu masina, se afla un aeroport, deci weekendurile pentru ski sau snowboard si vacantele scurte la Belalp-Blatten-Naters sunt oricand posibile. Aeroportul Sion este la doar o ora de condus, in conditii bune de trafic, asa ca poti ajunge foarte repede pe partie.

Pret ski-pass in statiunea Belalp-Blatten

 • pentru 1 zi: adulti 50 CHF; copii 25 CHF; seniori 43 CHF
 • pentru 5 zile: adulti 219 CHF; copii 110 CHF; seniori 186 CHF

Statiunea de ski Belalp-Blatten pe scurt

 • 4 partii pentru experti (in jur de 20 kilometri)
 • 6 partii pentru intermediari (in jur de 20 kilometri)
 • 4 partii pentru incepatori (in jur de 20 de kilometri)
 • un total de aproximativ 60 kilometri de partii de schi
 • 3 kilometri Cross-country
 • 10 Ski Lifturi
 • 1790 metri maximul pe verticala
 • 3112 metri cel mai inalt lift
 • 2300 metri cea mai joasa partie
 • 1322 metri altitudinea la care se afla statiunea
 • 1 parc pentru snowboarderi
 • 12 restaurante
 • 1 scoala de ski
 • 1 parc pentru copii
 • posibilitatea de inchiriere de echipamente de ski
 • ski service

Detalii de contact pentru statiunea Belalp-Blatten-Naters

Adresa: Brig-Belalp Tourismus; Postfach 41; CH-3914 Blatten bei Naters
Telefon: +41 (0) 27 921 60 40
Website: belalp.ch

Alte statiuni ce se afla in apropiere de Belalp-Blatten-Naters

Aletsch
Bellwald
Bettmeralp
Brig
Bürchen
Ernen
Fiesch
Fiescheralp
Lötschental
Riederalp

Aceasta zona de schi situata deasupra de Naters si Blatten cu un total de 60 de km de partii bine intretinute,  nu este chiar cea mai mare zona de schi din cantonul elvetian Valais. Belalp-Blatten este renumit pentru Ghetarul Great Aletsch, cel mai lung din Alpi. Cea mai rapida ruta este pe Autostrada Du Rhône (A9) prin Brig venind inspre Naters. Cand ajugi la Naters, urmaresti semnele care te vor duce la Blatten-Belalp. Aici poti plati parcarea direct la baza terminalului. Daca vrei sa salvezi niste bani, la 1,5 km de baza exista o parcare fara plata.
Statiunile de schi din Wallis ofera zone insorite, securitate pe partii si o zona spatioasa de 60 de km de partii cu grade diferite de dificultate. Aceasta statiune se desfasoara de la 1322 de m si pana la 3100 de m altitudine. Tunelul de schi lung de 160 de m din Hohstock ofera un loc de vis pentru iubitorii de zapada, pentru snowboarderi si free rideri. Distractia este garantata si pentru copii in Play Country sau pe partia de sanius lunga de 7 km, ce incepe la statia de telecabina pe de munte si ajunge in Blatten. Poti, de asemenea , sa inchiriezi sanii de la Belalp Bahnen.
Belalp-Blatten-Naters, Elvetia ( de la 2300m la 3112m)
O statiune moderna cu un mix de elemente istorice, acest loc este cunoscut pentru peisajul glaciar din zona de schi.
Statiunea de schi elvetiana Belalp-Blatten-Naters are acces direct la 60 km de partie pentru schi alpin, cu 24 de piste individuale, conectate la 10 ski-lifturi.
Cu piste la peste 2500 m, schiul si snowboardingul este asigurat pe tot parcursul sezonului.
Zapada artificiala :- Belalp-Blatten-Naters este capabil sa mareasca stratul de zapada pe 6 km de partie, cu ajutorul a sapte tunuri de zapada.
Capacitatea Ski Lift-urilor :- Cele 10 Ski Lifturi din Belalp-Blatten-Naters pot sa transporte 12400 de schiori / snowboarderi pe ora.
La o distanta de doua ore de mers cu masina, se afla un aeroport, deci weekendurile pentru schi sau snowboard si vacantele scurte la Belalp-Blatten-Naters sunt oricand posibile. Aeroportul Sion este la doar o ora de condus, in conditii bune de trafic, asa ca poti ajunge foarte repede pe partie.
4Black Runs (20km)   6Red Runs (20km)   4Blue Runs (20km) 60kmDownhill Pistes 3kmCross Country Trails 10Ski Lifts 1790mMax Vertical 3112mHighest Lift 2300mLowest Piste 1322mResort Altitude
Snowboarding
1 Terrain Park
Après Ski
12 Lodges and restaurants
1 Après Ski bars

Miscellaneous
Number of ski schools: 1
Number of kids parks: 1
Free shuttle bus service

Ski rental

Ski service

Skiing after lift closure

Lift tickets
Adults
1 Day:
CHF 50,00
5 Days:
CHF 219,00

Children
1 Day:
CHF 25,00
5 Days:
CHF 110,00

Seniors
1 Day:
CHF 43,00
5 Days:
CHF 186,00
Contact
Tourist office
Address 
Brig-Belalp Tourismus
Postfach 41
CH-3914 Blatten bei Naters
Phone 
+41 (0) 27 921 60 40
E-mail 
Send message
Web 
belalp.ch
Ski Resorts near Belalp-Blatten-Naters
Aletsch
Bellwald
Bettmeralp
Brig
Bürchen
Ernen
Fiesch
Fiescheralp
Lötschental
Riederalp
 

Impreuna calatorim mai mult

 
 


 

Statiuni de ski din regiunea Valais

 
 
 
 
 
 
 

Ne gasesti si pe